Nyheder 2009

 

Kjellerup Skytteforenings Stævne 2009

 

Der afholdes stævne i Kjellerup Skytteforening d. 30. oktober, 31. oktober & 1. november - Download invitation HER.
(PDF - 75kb)

 

1/10-2009

 


 

Flotte resultater til DM i Vingsted

 

Kjellerup Skytteforening var i weekenden til DM i Vingsted, og her skød Eilif Lindberg sig til en sølvmedalje på 50 meter og Børge Riis sig til en sølvmedalje på 200 m. Det var rigtig flotte individuelle resultater. Amtsholdet fik bronzemedaljer på både 200 m og 300 m. Fra Kjellerup Skytteforening deltog på 200 m Gert Hansen, Tage Andersen, Børge Riis og Thomas Skræp Sørensen. På 300 m deltog Gert Hansen og Tage Andersen.

 


Fra venstre Tage Andersen, Eilif Lindberg, Børge Riis, Gert Hansen og Thomas S. Sørensen.
foto: Ann

 

Kjellerup Skytteforenings eget seniorhold, som var det bedste i amtet, opnåede for første gang at komme med i finalen om det bedste seniorhold i Danmark. Her fik holdet en flot 4. plads. Holdet bestod af Preben Kallegaard, Ann-Kirstine Larsen, Niels Lindberg og Helle Kirstine Larsen.

 

1/10-2009

 


 

Medaljeregn til skytterne i Kjellerup Skytteforening.

 

Kjellerup Skytteforening deltog i forrige weekend i Amtsmesterskabet i DDS-MIDT, som foregik i Dalgascentret ved Skive.

 

Vi kom hjem med 5 amtsmestre, der fik guldmedalje.

Ann Kirstine Larsen i ungdomsklassen på 50 m
Preben Kallegaard i klasse 1 på 50 m
Børge Riis i veteranklasse 2 på 200 m
Tage Andersen i veteranklasse 1 på 200 m
Tage Andersen i veteranklassen på 300 m

 

Endvidere fik 4 skytter sølvmedalje:

Niels Lindberg i klasse 1 på 50 m
Tage Andersen i veteranklasse 1 på 50 m
Thomas S. Sørensen i veteranklasse 2 på 200 m
Rasmus S. Sørensen i juniorklasse 2 på 50 m

 

Og 2 skytter fik bronzemedalje:

Troels Østerby Jakobsen i juniorklasse 2 på 50 m
Helle Kirstine Larsen i ungdomsklassen på 50 m

 


Bagerst fra venstre: Thomas S. Sørensen, Tage Andersen, Børge Riis
Forrest fra venstre: Preben Kallegaard, Ann Kirstine Larsen, Niels Lindberg
Fraværende: Troels Østerby Jakobsen, Rasmus S. Sørensen og Helle Kirstine Larsen
foto: Dorte Østerby

 

Med så mange flotte medaljer til amtsmesterskabet er skytterne gået i gang med intensiv træning til Danmarksmesterskaberne, som for børn og juniorers vedkommende afholdes den 12. og 13. september, hvor vores juniorhold skal ned og dyste med øvrige amters juniorhold, fordi holdet blev nr. 2 i amtets holdturnering.

 

Juniorholdet består af: Martin Andersen, Troels Østerby Jakobsen, Martin R. Andersen og Rasmus S. Sørensen.

 

Danmarksmesterskaberne for ungdom og senior m.v. finder sted den 26. og 27. september 2009, hvor vi har 4 hold med, som har kvalificeret sig til at dyste mod øvrige amters hold.

 

Veteranholdet, som blev nr. 1 på både 50 m og 200 m og som består af: Tage Andersen, Gert Hansen, Børge Riis og Thomas S. Sørensen.

 

Seniorholdet, som blev nr. 1 på 50 m, og som består af: Preben Kallegaard, Ann Kirstine Larsen, Niels Lindberg og Helle Kirstine Larsen.

 

Åbenklasseholdet, som blev nr. 2 på 50 m, og som består af: Henning Nielsen, Dorte Østerby Jakobsen, Eilif Lindberg og Gitte Østerby.

 

12/9-2009

 


50 meter banerne klar til skydning.

 

Kjellerup Skytteforening har renoveret 50 meter banerne og er klar til sommersæsonen. Alle nye som gamle skytter er velkommen i skyttehuset ved Bjerget hver tirsdag fra kl. 18.00 til 20.30.

 

foto: Dorte Østerby

 

16/5-2009

 


 

Afslutning 15 sæsonen

 

Kjellerup Skytteforening holdt tirsdag den 31. marts 2009 afslutning på vintersæsonen, hvor alle børn, juniorer og aktive skytter var indbudt til dyst om præmier og medaljer mv. Forældre og søskende var også inviteret.

 

Det blev en hyggelig aften, hvor børnene skød en hovedskydning på det elektroniske markeringsanlæg, og det specielle ved denne aften var jo at hvis man havde skudt en 10,9, så fik decimalerne lov til at tælle med, hvilket jo resulterede i, at vores dygtigste skytter med 20 gældende skud, skød over 200, hvilket ingen jo havde prøvet før.

 

Børnene fik alle præmier for deres hovedskydning, og dernæst fik alle uddelt guldmedaljer for at have deltaget i vintersæsonens kapskydninger. Endvidere var der uddeling af diplomer, hvorpå gennemsnittet af deres fem bedste skydninger var påført.

 

Til sidst fik de børneskytter, som havde deltaget i præmieskydninger i andre foreninger, amtsmesterskab og jyllandsstævne, uddelt deres præmier og medaljer.

 


foto: Gitte Østerby

 

Junior-, senior- og albueskytterne dystede herefter i en almindelig hovedskydning, hvor man vandt præmier efter om man denne aften skød bedre end ens gennemsnitlige resultat gennem sæsonen.

 

Dernæst var der festskydning, hvor alle skulle skyde 10 skud, og beskeden lød, at de skulle gå ind og skyde rigtig godt, men det var ikke sikkert, at det var den, som opnåede det bedste resultat samlet, som vandt.

 

Nej faktisk gik førstepræmien til den skytte, som havde skudt det bedste skud i 1. skud, andenpræmien til den skytte, som havde skudt det bedste skud i 2. skud og så videre. Derved var det lidt mere tilfældigt, hvem der vandt præmierne.

 

Herefter var der uddeling af Kjellerup Skytteforenings vandrepokaler for træningsflid, hvor vinderne er dem, som træner meget og samtidig opnår det bedste gennemsnitlige resultat.

Vinderne i år blev:

Senior: Preben Kallegaard
Åben/veteran: Dorte Østerby Jakobsen
Junior: Martin Andersen

 

Til sidst fik juniorerne guldmedaljer for at deltage i vintersæsonens kapskydninger og diplomer, og alle dem som havde deltaget i andre foreningers stævner m.v. fik uddelt deres medaljer og gavekort m.v.

 


foto: Skræp

 

Kjellerup Skytteforening takker alle for vintersæsonen, og håber at alle møder op igen tirsdag den 14. april, hvor vi starter udendørs på 50 meter baner.

 

Som noget nyt flyttes det elektroniske markeringsanlæg ud på 50 meter banen, således at vi også kan udnytte anlægget i sommersæsonen.

 

8/4-2009

 


 

Sponsoraften i Kjellerup Skytteforening

 

Kjellerup Skytteforening havde fredag den 13. marts 2009 fornøjelsen af at have flere af foreningens sponsorer på besøg til en hyggelig skydeaften med efterfølgende spisning.

 

Sponsorerne skulle prøve at skyde med salonriffel. De blev først instrueret i skydestillinger og håndtering af riflen, hvorefter de fik 10 skud til at prøve at få riflen indskudt. Herefter skød de en serie på 20 gældende skud, som indgik i to konkurrencer.

 

De tre bedste skytter individuelt kunne vinde guld-, sølv- og bronzemedaljer, og den bedste virksomhed målt på det samlede gennemsnitlige resultat vandt retten til at have vandrepokalen stående i deres virksomhed.

 

Medaljerne gik til:

 

Guldmedalje: Mogens Andersen fra Sparekassen Østjylland med i alt 192 point
Sølvmedalje: Martin Munk fra Munk A/S med i alt 190 point
Bronzemedalje: Rita van Diermen fra Sparekassen Østjylland med i alt 189 point

 

Vandrepokalen blev vundet af Sparekassen Østjylland med et gennemsnitligt resultat på 188,6 point.

 


Venstre foto: Fra venstre: Rita van Diermen, Sparekassen Østjylland; Martin Munk, Munk A/S; Mogens Andersen, Sparekassen Østjylland
Højre Foto: Pokalvinder: Sparekassen Østjylland
Foto: Dorte Jakobsen

 

Kjellerup Skytteforening ønsker vinderne tillykke og takker endvidere de deltagende sponsorer for en hyggelig aften. Foreningen ser frem til at se foreningens sponsorer næste år til dysten om vandrepokalen og medaljerne.

 

8/4-2009

 


 

Afslutning 15 sæsonen
tirsdag den 31. marts 2009 fra kl. 18.00 til 21.30

 

Skydetidspunkter: 18.00 – 19.30 Børneskytter
  19.30 – 21.00 Junior, Ung, Veteran, Åben og Senior
     
Præmieoverrækkelse: ca. 19.45 Børneskytter
  ca. 21.15 Junior, Ung, Veteran, Åben og Senior  
     
Pris: 30 kr Børn
  35 kr Junior
  40 kr Ung, Veteran, Åben og Senior
     
Forplejning: Gratis Kagebord, sodavand, kaffe og te
     
Start 50 meter: 14. april kl. 18.00

 

25/3-2009

 


 

5 AMTSMESTRE

 

Kjellerup Skytteforeningen deltog i forrige weekend i DDS-Midts amtsstævne i Herning på 15 meter banerne, hvor der blev dystet i riffelskydning i cal. 22 og luft, samt alm. Pistol og luftpistol.

 

Foreningen kom hjem med ikke mindre end 5 amtsmestre, der fik guldmedalje, 4 skytter vandt sølvmedaljer og 1 skytte vandt bronzemedalje.

 


Foto: Ann Larsen

 

Specielt skal fremhæves formanden Preben Kallegaard, der i fritstående skød to serier med 197 point i hver, altså 394 point ud af i alt 400 mulige. Dette kan i fritstående næsten ikke gøres bedre.

 

Endvidere blev vores nye børnemedlem Amalie Østerby amts mester i børneklassen. Hun startede med at skyde i efteråret til skoleskydningen. Hun skød også to serier, hvor det i første serie blev til 193 point, men i sidste serie skød hun 199 point, i alt 392 point, hvilket lige var et point mere end hende konkurrenter.

 

Kjellerup Skytteforening ønsker tillykke til medaljetagerne:

 

Cal. 22 Luft Pistol  
GULD
GULD
GULD
Amalie Østerby Dorthe Østerby Tage Andersen
Preben Kallegaard    
Henning Nielsen    
     
SØLV
SØLV
 
Tage Andersen Preben Kallegaard  
Dorthe Østerby Tage Andersen  
     
 
BRONZE
 
  Gitte Østerby  

 

11/2-2009